John Carlson voi olla poissa Capitalsista loputtomiin loukkaantumisten vuoksi

John Carlson osui kiekolla kasvoihin perjantain ottelussa Jetsejä vastaan. Joukkueen jättäminen määräämättömäksi ajaksi on kohtalokas isku John Carlsonille.

Winnipeg Jetsin puolustaja Brendon Dillon löi John Carlsonin 53 sekuntia kolmannessa neljänneksessä Washington Capitalsin 4-1-voitosta Winnipeg Jetsin perjantaina oikealle poskelle. Carlson kaatui välittömästi jäälle vuotaen verta ennen kuin hänet autettiin pukuhuoneeseen. John Carlson on yksi Washington Capitalsin pääpelaajista. Washington Capitals Pelipaita pukeutunut John Carlson teki 614 pistettä 917 runkosarjan ottelussa 14 NHL-kaudella ja on Washington Capitalsin historian paras puolustava pelaaja.

Carlson, joka on neljäntenä Capitalsin joukossa, johtaa Washingtonin puolustusta 21 pisteellä (kahdeksan maalia, 13 syöttöä) 30 pelissä tällä kaudella. 32-vuotias pelaaja jätti kuusi peliä väliin 31. lokakuuta ja marraskuun välisenä aikana. 9 alavartalon vamman vuoksi.

Carlson on Washingtonin puolustajien kaikkien aikojen ykkönen 614 pisteellä (140 maalia, 474 syöttöä) 917 runkosarjapelissä 14 NHL-kauden aikana.

Pelaajat pelkäävät eniten loukkaantumisia. Jotkut loukkaantumiset voivat pilata heidän uransa. Se oli heille julmaa, mutta heidän oli kohdattava se. Toivon hänelle pikaista paranemista vammasta ja siunatkaamme häntä yhdessä. Sivustomme tarjoaa Jääkiekko Pelipaidat laadukkailla numeroilla. Jos tarvitset niitä, voit tulla verkkosivustollemme neuvomaan, kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *