Max Jones on poissa päivittäin loukkaantumisen vuoksi

Max Jones on poissa päivittäin loukkaantumisen vuoksi

Jones, joka käyttää Anaheim Ducks Koti Pelipaita, pelasi vain kaksi ottelua viime kaudella, ennen kuin kärsi rintalihaksen repeytymisestä ja käytännössä koko kampanjasta. Ja tällä kaudella hyökkääjä on poissa päivittäin alavartalovamman vuoksi.

Jones on tehnyt uran ennätyksen vain 12 pistettä ja koska hän ei ole koskaan pelannut yli 59 peliä kauden aikana, joten se ei ole osoittanut sellaista hyökkäyspotentiaalia, jota toivoisit ensimmäisen kierroksen valinnasta. Huippupisteiden tekeminen ei kuitenkaan koskaan ollut Jonesin vetovoima. Pikemminkin hänen 6′ 3″, 216 punnan runkonsa ja halukkuutensa fyysisyyteen tekivät hänestä houkuttelevan potentiaalin Ducksille tuolloin.Kivan näköinen philadelphia flyers paita

Jos hän onnistuu pysymään terveenä, Likaa hylkiväpaidassaolevan Jonesin odotetaan jälleen kamppailevan roolista joukkueen kuuden parhaan joukkoon. Kun hyökkäyssyvyyttä on lisätty offseasonin aikana, Jones voisi saada mahdollisuuden päästä eroon paremman linjakaverin kanssa.

Yllä oleva raportti aiheesta ”Max Jones on poissa päivittäin loukkaantumisen vuoksi” tällä sivustolla. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä toimittajaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *